imagine <h2>nebanuitele trepte</h2>COLEGIUL TEHNIC <i>ION MINCU</i></br>
		loc. timisoara jud. TIMIS - ROM

nebanuitele trepte

COLEGIUL TEHNIC ION MINCU
loc. timisoara jud. TIMIS - ROM
  editia numarul:

4.

categoria: liceu
a mai participat:

premiu: III
cu 89 puncte (122 voturi pe facebook)

coordonator:      DIMA IONEL - ionelidima@gmail.com
echipa:      AL SAMNAH FILIP, POMÃŽRLEANU CORNELIA, PENTELEICIUC MIHAI, SPÂNU ALEXANDRU
motivatia:

      EducaÅ£ia reprezintă un sistem complex care încearcă să asigure inserÅ£ia socială a individului. Realizarea unei reviste a elevilor înseamnă oferirea posibilităţii unor tineri talentaÅ£i de a se implica, de a scrie, de a se realiza, de a se manifesta, în diferite domenii de interes. ÃŽncă de la primul număr al revistei, apărut în martie 1994, elevi ai ÅŸcolii au manifestat interes, receptivitate ÅŸi multă implicare. Această revistă a reuÅŸit să - i motiveze pe elevi, să - i stimuleze, realizând ÅŸi o anume competiÅ£ie între aceÅŸtia.

continut:

     Revista a surprins mereu evenimente legate de viaÅ£a ÅŸcolii. Revista ÅŸi -a modificat structura , bucurându - se în prezent de o mai mare diversitate : interviuri, ExpoziÅ£ii, CompetiÅ£ii sportive, Concursuri ÅŸcolare, Artă, Åžtiinţă ÅŸi civilizaÅ£ie, Memento profesional ( lucrări ale elevilor din clasele cu profil de arhitectură ) Excursii, Proiecte ( Leonardo da Vinci, PRIMÄ‚RIA DIN SÄ‚RÄ‚ZANI - proiect realizat cu Muzeul Satului Bănăţean din TimiÅŸoara), umor, Excelsior - creaÅ£ii originale ale elevilor

perspective:

      ÃŽn condiÅ£iile în care revista " NEBÄ‚NUITELE TREPTE" are 3,4 apariÅ£ii pe parcursul unui an ÅŸcolar ÅŸi avem sprijinul Editurii Waldpress din TimiÅŸoara, sperăm că vom reuÅŸi să continuăm. în prezent fiind realizat nr. 50 al revistei ÅŸi fiind în pregătire nr.51. Suntem optimiÅŸti ÅŸi sperăm că elevii de acum ÅŸi cei care vor veni sunt capabili ÅŸi vor fi capabili să continue tradiÅ£ia celor 20 de ani în care revista a " trăit" în " MINCU"

observatii:


Poate trebuie sa asteptati un moment pana se incarca editia electronica a revistei!google docs

<