imagine <h2>arte</h2>Liceul de Arte <i>Marin Sorescu</i></br>
		loc. craiova jud. DOLJ - ROM

arte

Liceul de Arte Marin Sorescu
loc. craiova jud. DOLJ - ROM
  editia numarul:

4.

categoria: liceu
a mai participat:
 • editia 6 ( 84 pct - mentiune)
 • premiu: trofeu
  cu 97 puncte (250 voturi pe facebook)

  coordonator:      GRECU Daniela, ENEA GELA - grecudaniela1@gmail.com
  echipa:      Mihai Iana Alexandra, Andreea Vasilescu, Theodora Ispas, Puiu DragoÈ™
  motivatia:

        Revista ARTE, se afla la numarul 18, si apare de doua ori pe an. Anul trecut a fost laureata in cadrul competitiei nationale a revistelor scolare. Prin realizarea si publicarea revistei, se urmareste promovarea valorilor elevilor nostri, a talentului extraordinar al acestora.

  continut:

       In prima parte se regasesc informatii privind proiectele initiate si organizate de si pentru scoala, rezultatele obtinute in ultima perioada in cadrul competitiilor la diverse niveluri, carti de vizita a elevilor cu care ne mandrim. In partea a II-a sunt adunate creatii artistice in versuri sau proza, ilustrate de elevii nostri. In ultima parte sunt prezentate lucrari realizate in cadrul atelierelor de specialitate, in diferite tehnici de lucru: grafica, pictura, compozitie, creatie vestimentara, arta monumentala, design, arhitectura, etc.

  perspective:

       Prin aceasta revista se urmareste, promovarea talentului si meritelor elevilor. Ca si coordinator al revistei, sunt convinsa ca ea va reprezenta in timp un album de valoare al generatiilor care trec pragul liceului nostru.

  observatii: apreciata atat de juriu cat si de public


  Poate trebuie sa asteptati un moment pana se incarca editia electronica a revistei!  google docs

  <