imagine <h2>glasul copilariei</h2>ŞCOALA GIMNAZIALĂ <i>Livezi</i></br>
		loc. livezi jud. HARGHITA - ROM

glasul copilariei

ŞCOALA GIMNAZIALĂ Livezi
loc. livezi jud. HARGHITA - ROM
  editia numarul:

4.

categoria: gimnaziu
a mai participat:
 • editia 5 ( 56 pct - )
 • premiu:
  cu 60 puncte (6 voturi pe facebook)

  coordonator:      Bucur Mariana - mariana.bucur_77@yahoo.com
  echipa:      VoÅŸlaban Gabriel -Codrin, Bucur Alex, Bucur Mihai, Vaslaban Lorena Diana
  motivatia:

        Ideea de înfiinÅ£are a unei reviste a clasei a fost îmbrăţiÅŸată de conducerea ÅŸcolii, pe al cărei sprijin contăm. Numele revistei s-a convenit a fi ,,GLASUL COPILÄ‚RIEI”. Revista va apărea de 4 ori într-un an ÅŸcolar, în funcÅ£ie de cele 4 anotimpuri . Redactarea unei reviste al cărui colectiv de redacÅ£ie să fie format din copii a reprezentat o motivaÅ£ie pentru încurajarea ÅŸi sprijinirea lor în exersarea limbii române.

  continut:

       Pentru început, elevii vor colabora cu: interviuri, creaÅ£ii literare proprii, informaÅ£ii despre plante ÅŸi animale, anecdote, ghicitori, proverbe ÅŸi zicători, glume, ÅŸarade –petale de divertisment. Vor fi iniÅ£iaÅ£i ÅŸi ghidaÅ£i în activitatea lor de cadrul didactic. Colectivul de redacÅ£ie este alcătuit din trei profesori ÅŸi patru elevi, având în vedere că este o ÅŸcoală mică ( 47 preÅŸcolari ÅŸi ÅŸcolari); este realizată de elevi din gimnaziu, dar reflectă viaÅ£a ÅŸcolii în ansamblu ( evenimente din viaÅ£a ÅŸcolii, proiecte derulate, rezultate deosebite la festivaluri, concursuri, olimpiade ÅŸcolare- toate însoÅ£ite de fotografii relevante.

  perspective:

       Ã®nsemnări, reportaje, articole, imagini, consemnări reale, de bună calitate ÅŸi imagine artistică;  lărgirea permanentă a sferei de acoperire a faptelor, evenimentelor importante din viaÅ£a colectivului de elevi si a scolii;  popularizarea revistei in scoala

  observatii:


  Poate trebuie sa asteptati un moment pana se incarca editia electronica a revistei!  google docs

  <